2012

Jag vet att det har tagit låååååång tid. Såhär seg brukar jag inte vara på att sammanställa ett år. Segheten beror mest troligt på diverse oklarheter i mitt liv just nu… Ekonomiska och sysselsättningsrelaterade sådana. Men här kommer ändå en sammanfattning över vad som hänt i mitt liv under 2012:

Februari: Flyttade brorsan från Stockholm till Dalaberg
7 mars: Jobbade för West Works räkning på Zebra Reklambyrå en dag. Fixade tre buggar på 8h som de hade suttit ett tag med.
27 mars: Drivhuset 24
30 mars: Mat med bror och kompisar i stan. Mycket trevligt!
14-15 April: Fick besök :)
15 April: började se Game of Thrones
26 April: hade en påminnelse i kalendern på mobilen som helt enkelt sade “I”. Om någon har en aning om vad “I” kan stå för som jag borde kommit ihåg får ni gärna kontakta mig.
29 april: Dansens dag. Hjälpte Anna på Torp med en dansföreställning.
26 maj Euphoooooooooooooriarvision hos Anna
30 maj: Min kära kusin Tejpbit fyllde 42% av 42 år!
1 juni: Webbutveckling färdigläst. Jag konstaterar att jag inte vill plugga mer nu. Så mycket nytt lärde jag mig inte under webbutvecklingen.

4 juni eller tidigare?? Nån gång var det iaf under våren: Dagen som Elin ringde och frågade om jag ville med på teater i Göteborg! De var ett gäng från Linköping som skulle se Bibeln på stadsteatern. Jag åker ner möter dem utanför biografen och får en biljett av dem, nice 😀 Kul att träffa Elin i Sverige också för en gångs skull! Ingen klassisk Elin + Simon bild tagen från detta tillfälle, men ändå trevligt! Bra föreställning var det också.

22 Juli Martin Kahnberg kommer på besök
28 Juli – 13 Augusti: Taizé-resa återigen :)
25 aug Åker ner till Göteborg och träffar Borås-Hanna några timmar

8 sept Party hos Anna och brandlarm på Harrys
Hösten: Affärsutvecklingsprogrammet på Drivhuset, Högskolan Väst.
Hösten: Hjälpte Anna ett par gånger med att klippa ihop musik till diverse dansföreställningar :)

28-30 September: Taizé goes to Helsinki!!

Nån gång i November tror jag: Träffade jag också på den underbara Emma från Strömstad på hemvägen från Trollhättan 😀

November: Såg färdigt tv-serien “Touched By An Angel” som jag började se November 2011, började se Person of Interest (OM-NOM-NOM !)

4 december: Trollhättan, vintermingel på Drivhuset och slutpresentation för Affärsutvecklingsprogrammet

December: Följde tre julkalendrar: Mysteriet på Greveholm – Grevens återkomst, När Karusellerna Sover (har fortfarande mer kvar att se där), Cheyennes Julkalender: Projekt 24 (en av de bästa julkalendrarna ever!)

Och nu….. ?

Mitt mål med 2013 är att tjäna pengar, försörja mig helt enkelt. Då pengarna börjar ta slut efter att ha levt på sparat kapital och CSN-bidrag i ett par år (sedan jag slutade jobba på Hemtjänsten)

Drömjobbet hade varit ett jobb på Mojang (de som gör Minecraft) i Stockholm, eller ett jobb på något annat nice spelföretag, där jag kan bidra med idéer och få hjälp med att realisera dessa – eller bidra till att fixa buggar och utveckla det ena och det andra i Java.

En dröm är ändå att släppa en app som går riktigt bra på Google Play. Gäller bara att bestämma sig för att: Nej, nu är det färdigt! Svårt att veta när nånting är klart… man vill ju inte att det ska floppa.

Då West Work bara jobbar med studenter jobbar inte jag för West Work längre. Men jag kommer jobba en del på Trinax via min egna firma iaf. Hur mycket återstår att se.

Underbara människor jag träffat för första gången 2012 och som jag hoppas få träffa igen 2013 (även om jag redan har träffat några av dem 2013 p.g.a. nyårsfirandet i Rom):

Johanna F, Amanda (Sveriges Lucia 2012 !), Ebba, Niclas, Ruben från Nederländerna, Hanna från Polen, Clara, Jenny och Filip från Skåne, Linnea (gardäjnär), Annika, Henric (Kramkungen!)

Underbara människor jag träffat igen 2012, och som jag hoppas få träffa igen 2013:

Feeeeeeeeeelix, Elin, Evelina, Maria, Annie, Emelie

Sissi, Anna, Helena, Karin (de gamla godingarna! Och typ de enda som kommer läsa bloggen också :P)

Christofer Rydén, Martin Kahnberg

Min familj, närmaste släkten och närmaste kompisarna.

Om jag har glömt någon ber jag om ursäkt på förhand.
Ett par fina minnen från Rom-mötet det senaste:

I Rom när jag och Henric satt på backen på St Petersplatsen i väntan på att bönen med påven skulle börja fick jag lite bröd av Henric. Och så sa vi gemensamt orden som man i Sverige brukar säga innan nattvarden: “Brödet som vi bryter är en delaktighet av Kristi Kropp” “Så är vi, fastän många, en enda kropp. Ty alla får vi del av ett och samma bröd”.

På Kastrups flygplats på hemvägen, vid tågstationen, fick jag en flaska Rom-vatten av Johanna, och vi började sjunga Taizé-låten: “Let all who are thirsty come. Let all who wish receive the water of life freely. Amen, Come Lord Jesus. Amen, Come Lord Jesus”.

 

28 thoughts on “2012

  1. Fattar inte hur du kan hålla reda på datumen sådär… Jag glömmer saker efter bara någon vecka eller två… 😉

    Var inne och kikade här för ett tag sedan men då du som sagt inte uppdaterar så ofta så är det nog bra att du säger till… 😉

    Vad är det mer exakt för eget företag du har?

    Jag tycker de verkar söka programmerare och datafolk så fort jag kollar jobbannsonser, men det kan ju bero på att jag inte är intresserad av de annonserna så för mig ser de ut att poppa upp överallt. 😉 Söker du överallt eller mest hemmakring?

    • Det är inte så svårt. Jag går igenom alla påminnelser under året på mobilen, och tittar ibland på tidigare Facebookstatusar eller liknande.

      Det företag jag har är en helt vanlig enskild firma. För att jag ska kunna ta betalt för diverse tjänster. Hade två inkomster på firman under förra året, hoppas det blir fler i år. Ordinarie syftet var att utveckla spel på heltid. Men spel tar längre tid att utveckla än man kan hoppas, icke minst när man inte vet exakt hur man vill ha det :) Men jag hoppas kunna släppa en Android-app så snart som möjligt.

      Jag söker främst i Västra Götalands län men jag är fullt flyttbar. :) Och jo, jag såg att det finns en drös med jobb. Jag måste bara fila på mitt CV (Läs: skriva ett) innan jag söker dem :) Tyvärr är skriva CV något av det tråkigaste jag vet, men det måste göras ^^

      • Haha, illa när första tanken är att du svarade 13:37… xD

        Hur går det med ditt CV nu då? Kommer du nånvart eller sitter du bara och roar dig på dagarna? 😉

        • Men Sissi då! Bara för det kollar jag på klockan nu när jag skriver detta 😛
          CV:t har jag icke börjat på dessvärre. Så på den fronten kommer jag ingen vart. Har dock varit lite jobb i Trollhättan det senaste, och sitter och kodar hemma (vilket både är att roa mig och inte). Kom ju ganska nyligen hem från Taizé också. Men det ser ut att kunna bli mer jobb i Thn framöver. Så CVt får lugna sig helt enkelt 😛 Köpte dock såpbubblor idag, så nu jäklar ska jag roa mig 😀

  2. Pingback: Motorcycles from Australia

  3. Pingback: https://internetnews.net.pl/forum/

  4. Pingback: klik onebetqq

  5. Pingback: source

  6. Pingback: Easiest way to earn money online

  7. Pingback: Mallorca Praktikum

  8. Pingback: Phishing Scripts

  9. Pingback: legal document preparation

  10. Pingback: پوکر پولی با کارت شتاب

  11. Pingback: รับทำการตลาด

  12. Pingback: Sekretariat Evangelisch

  13. Pingback: solarmovie.gallery

  14. Pingback: https://primewire.digital/

  15. Pingback: 안전카지노

  16. Pingback: sexy Männer

  17. Pingback: HIP HOP

  18. Pingback: 먹튀검증사이트

  19. Pingback: corey z

  20. Pingback: 토토사이트

  21. Pingback: Attitude Seeds

  22. Pingback: Disposable Email Address

  23. Pingback: 카지노

  24. Pingback: ทางเข้า w88

  25. Pingback: poker99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *