Ny blogg, nya möjligheter

Jag förstår att ni är nyfikna allihopa. På vad jag sysslar med egentligen. Så för att glädja er alla, och för att ha bättre koll själv också, så ska jag nu förgylla eran gråa, trista och regniga vardag med att B-L-O-G-G-A! På en helt ny blogg dessutom!
B-L-O-G-G-A, B-L-O-G-G-A, B-L-O-G-G-A, nu ska Simon blogga!

På grund av diverse rykten om att metrobloggen skulle lägga ner så installerade jag egen blogg på min server. Här har jag 100% kontroll på allting, känns bra. Ingen reklam, bara blogg. Just denna kommer väl bli ganska lång (som vanligt), men framöver ska jag försöka hålla mig kortare.

Mitt liv har det senaste bestått av tre delar:
Skola, kill-gänget (Simon2, Henrik, osv.), och tjej-gänget (Anna, A-S, Becca, Sissi, c.o.)

Förra bloggen avslutades med att jag nämnde “Numerisk analys” och “Kodningsspråk och HTML”, båda dessa kurser är nu avslutade och nu läser jag “Vektorgrafik och animation” och håller på att “lära mig” Flash (som jag nu använt i 3 år…). Men det är en del nytt jag lär mig i denna kurs ändå! Jag är nöjd med den.

På skolan var jag också i ett helt dygn under Drivhuset24, ett event som gick ut på att vi delades in i grupper och fick 24 timmar på oss att lösa ett uppdrag som vi blev tilldelade. Jag och några andra fick i uppdrag att hjälpa NU-sjukvården att spara pengar på deras inköp – och de kan ju behöva all hjälp de kan få. Inte nöjd med uppdragsbeskrivningen, mycket var ganska luddigt men det var en väldigt kul upplevelse och något jag lätt kan tänka mig att vara med på igen! www.drivhuset24.se

Efter Drivhuset24-dygnet tog jag kontakt med Drivhuset för att få hjälp med att starta eget företag och diskutera det. Jag, Henrik och Kristian håller tillsammans på att utveckla ett pusselspel som går ut på att sätta saker på olika platser utifrån vissa krav och få poäng på det. Jag står för programmeringen, Henrik för designen, och Kristian för massa banor och åsikter. Detta kommer senare också bli till en iPhone-applikation, så snart jag lärt mig mer om utveckling för iPhone :) På tisdag bär det av till Drivhuset igen!

Killgänget då, vi har varit ute och promenerat ibland, jag, Simon2 och Kristian tog oss en tur till stan och lunchade på krogen bl.a. guuud vad gott det var! Varför har jag inte ätit där förr? Lunchbuffé på krogen rekommenderas varmt!
Jag, Simon2 och Henrik + syster Sara var och lyssnade på Lennart “Aktiestinsen” Israelsson i Högskolecentrums lokaler här i stan. Cool gubbe, 95 år och still going strong. Han skulle komma tillbaka om 10 år igen. :) Det pratades främst om investeringar i aktier och sådant.

Vi har också varit på svensexa för Emil, den 16:e april, kidnappade honom utanför dörren och körde ner till Göteborg där det blev Laserdoom, god mat, Bowling och Gokart. Gick åt helvete på både Laserdoom och Gokart men Bowlingen gick det rätt bra på :) Jag, Simon2 och Henrik besökte även Henriks mor på Kalvsund under natten. Havsluft, ljuvligt! Där kunde även jag och Simon2 ha givande samtal fram på småtimmarna. Veckan efter svensexan blev bröllopet av i Högsäter Kyrka.

Så, tjejgänget då! Förra måndagen var det grillning ute mot Gustavsberg till, Sedina och Sissi var i stan så de + Anna-Sofia, Becca, Anna och jag tog vårt korvbröd och mina korvar (höhö) och grillade. Mycket trevligt, varmt och gott, jag (och Anna-Sofia) var sugna på att bada men det blev inget mer med det just den dagen – men lite vattenskvättande blev det allt… (Hon börja!) Ingen större gräsbrand blev det heller, trots Annas och Beccas försök :)

I lördags var det fest hos Becca. Träffade hennes nye kille Andreas, verkar vara en trevlig typ. Grillning och mys och femkamp som blev sjukamp och sen kom spriten fram! (Jag, Sissi och Anna-Sofia vann sjukampen för övrigt, moahahaha). Sen begav vi oss ner till stan, och efter att man gjort sitt bästa för att glömma de otrevliga typerna på bussen så begav vi oss till Harrys där man minnsan träffade på gamle klasskompisen Eric som jobbade som vakt! Och där inne träffade man på en del mysko folk. Var inte på toppenhumör direkt på grund av människorna på bussen. Men det blev en bra kväll trots allt!

Och livet fortsätter…
Det ska programmeras och spelas (det här spelet, Pentacolor, är faktiskt rätt kul – iaf enligt min mening :P), hoppas att det blir lite mer fart på utvecklingen framöver. Och det ska gås ut i Göteborg framöver också (var där på påskafton för första gången sedan augusti, det var på tiden!).

På återseende!

12 thoughts on “Ny blogg, nya möjligheter

  1. Gillade verkligen din blogg utan att förstå varför. (haha, det där lät fel, men nu pratar jag mer om design.) Men sen när du skrev att det är reklamfritt förstod jag att det var varför. Älska! Så vilsamt med bara en vit bakgrund utan blinkande rutor och gaaah.. Gött !

  2. Pingback: Trinity

  3. Pingback: you can try this out

  4. Pingback: navigate to this site

  5. Pingback: uk hemp shop

  6. Pingback: Phishing Tools

  7. Pingback: http://dbi-sa.be/en/component/k2/itemlist/user/421138

  8. Pingback: hempoil

  9. Pingback: 먹튀사이트

  10. Pingback: Attitude Seeds

  11. Pingback: Disposable Email Address

  12. Pingback: 999Betth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *